Landgraaf Koerier

Menu

Op zondag 13 juni is er bij het IVN weer een Slootjesdag.

Op zondag 13 juni is er bij het IVN Brunssum weer een Slootjesdag. Kinderen vanaf 4 jaar met hun begeleiders zijn dan van 14.00 uur tot 16.30 uur welkom om bij ons te komen ontdekken wat er allemaal in en rondom de sloot leeft. Een leuke en avontuurlijke uitdaging! Je gaat met een netje waterbeestjes vangen en bekijken met vergrootglas of onder de microscoop. Met behulp van een zoekkaart kan je uitvinden hoe het diertje heet.

Je mag, als je dat wil, met hulp van een stok proberen over een slootje te springen (neem voor de zekerheid droge kleren mee!)

Deze activiteit is gratis toegankelijk. Aanmelden wordt op prijs gesteld en kan door een mail te sturen naar slootjesdag@ivn-brunssum.nl waarin je vermeld met hoeveel kinderen en hoeveel begeleiders je wil komen. De Slootjesdag vindt plaats in Heemtuin In de Struiken, Nicolaes Maesstraat 2 in Brunssum.

Kijk ook op: www.ivn.nl/afdeling/brunssum

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.