Landgraaf Koerier

Menu

Bridgecursus voor beginners bij Service Gilde Landgraaf

Beginnerscursus bridge. Het gaat om een cursus van negen lessen op negen opeenvolgende dinsdagen van 10.00 tot 12.00 uur. Mocht u zich hiervoor nog willen aanmelden , wacht dan niet te lang. Er is een beperkt aantal plaatsen. Als u belangstelling heeft, kunt u zich aanmelden via het formulier op de website www.gildelandgraaf.nl of per telefoon : 045 569 56 80 , op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur. Het kantoor is gesloten vanwege de herfstvakantie van maandag 25 t/m vrijdag 29 oktober.

Wij hopen dat u veel plezier zult krijgen in dit boeiende spel. Een uitdaging om eens iets nieuws te beginnen. Goed voor u en goed voor de docenten van het Gilde die heel graag hun kennis willen overdragen.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.