Landgraaf Koerier

Menu

Huidkanker; veilig buiten in de zon

Huidkanker is in Nederland veruit de meest voorkomende vorm van kanker. Een waar weinig tot geen aandacht voor is omdat het niet direct een fatale afloop heeft. Toch komen er elk jaar 65.000 mensen met huidkanker bij. Dat zijn elk half uur twee elftallen. Terwijl deze vorm van kanker te voorkomen is!!! Simpelweg door je huid te beschermen tegen zonschade. De Stichting Veilig buiten in de zon heeft zichzelf daarom als doelstelling gesteld om zoveel mogelijk buiten(speel)plaatsen in Nederland te voorzien van dispensers met zonnebrand bescherming. Zodat iedereen altijd, overal beschikking heeft over zonnebrand en zichzelf kan beschermen. Voor aanvragen van dispensers of meer informatie, gaat u naar de website van de stichting: www.veiligbuitenindezon.nl

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.