Landgraaf Koerier

Menu

Nieuwe cursussen bij de Vrije Akademie Landgraaf / Kerkrade

Ontdek je creatieve talent bij de Vrije Akademie op onze locatie (Flexiforum) Spekhofstraat 15 in Kerkrade en in de Voeëgelsjtang 12 in Landgraaf op zondag 11 september 2022 van 13.00 tot 16.30 uur.

 

Cursussen tekenen & schilderen, boetseren, keramiek, pottenbakken, kunstgeschiedenis, edelsmeden en fotografie in Kerkrade en in Landgraaf

De Vrije Akademie werkt met professionals en is een gecertificeerd instituut. De cursussen bieden technieken zoals: ‘schilderen in olieverf, acryl, aquarel, pastel, abstract schilderen met acryl, model, portret tekenen en schilderen. Alle cursussen zijn geschikt voor beginners en worden gegeven in groepen waarin iedereen ook individueel wordt begeleid en zijn eigen stijl ontwikkelt.

 

Oriëntatiecursus kunstacademie

In deze cursus wordt gewerkt aan de inzet die men verwacht op de kunstacademies. Indien de deelnemer deze cursus met een goede beoordeling bij de Vrije Akademie afsluit, wordt de cursist begeleid naar de kunstacademie in Maastricht.

 

Creatieve beeldende cursussen speciaal voor kinderen in Kerkrade en in Landgraaf

Nieuw voor kinderen: ‘Fabulous Fashion’ en ‘Kleileuk’ . Er is een aparte cursus tekenen & schilderen, jeugdatelier en striptekenen.  

 

 U kunt ook bellen met de Vrije Akademie ZOM (045-7370302), of stuur een mail naar info@vazom.nl of kijk op onze website www.vazom.nl

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.