Landgraaf Koerier

Menu

Reünie en jubileumfeest atletiekclub Achilles-Top

Atletiekvereniging Achilles-Top Kerkrade bestond in 2021 zestig jaar. De officiële oprichtingsdatum is 19 april 1961. Vanwege de coronaperikelen in dat jaar kon het diamanten verenigingsjubileum helaas niet in datzelfde jaar worden gevierd.

Maar dit jaar wordt dit allemaal ingehaald. Het jubileumcomité heeft gekozen voor een reünie/jubileumfeest op zaterdag 26 november in het Catharinahoes aan de Lambertistraat 12 in Kerkrade. Aanvang 19.00 uur en het feest duurt tot 23.00 uur.

Alle leden en oud-leden zijn welkom op dit feest. Omdat niet alle adressen van oud-leden bekend zijn, vriendelijk verzoek aan oud-leden die interesse hebben om aan de reünie deel te nemen, zich te melden door een berichtje te sturen of te mailen naar info@achilles-top.nl

Graag deelname aan het reünie/jubileumfeest kenbaar maken vóór uiterlijk 18 november door een mailtje te sturen naar info@achilles-top.nl met vermelding met hoeveel personen.

Het kan ook schriftelijk: AV Achilles-Top, Postbus 265, 6460 AG Kerkrade.

Na aanmelding ontvangt iedereen meer informatie over de deelname aan het feest.

Het jubileumcomité zal er een leuk feest van maken. Samen met onze leden en oud-leden oude herinneringen ophalen en terugblikken op zestig jaar atletiek in Kerkrade en omstreken onder de vlag van Achilles-Top.

Foto: Een groep junioren uit begin jaren zestig van de vorige eeuw.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.