Landgraaf Koerier

Menu

KERSTSTUKJE MAKEN BURGERHOES LANDGRAAF

Kerstmis is altijd een bijzonder feest en verdient dan ook extra aandacht en cachet. De Kerstboom heeft meestal een beste plek in huis en het is een goed gebruik om de feestdis  te laten gloriëren met een mooi kerststuk, waaromheen de feestgangers aanzitten.

Niets is mooier dan zelf voor een schitterende ambiance te zorgen door zelf dit Kerststuk te creëren.

Service Gilde Landgraaf biedt u de gelegenheid om al uw creativiteit in te zetten om  dit Kerststuk op donderdagmiddag 8 december om 13.30 uur  in het Burgerhoes in Landgraaf te maken.

Mevrouw Annie Kockelkorn zal de deelnemers deskundig begeleiden en er mede zorg voor dragen dat deze middag zeker zal slagen.

De bedoeling is om een groen langwerpig stuk te maken dat u naar eigen idee in de door u gekozen kleur en met zelf gekozen versieringen verder kunt aankleden.

U neemt zelf het dennengroen, hulst, kleine en/of grote kerstballen, lint, een blok oase, mandje of pot en of andere attributen, waaronder een snoeischaartje mee om een mooi Kerststuk te creëren. Wij zorgen voor de koffie.

Om deel te nemen kunt u zich tot 1 december  aanmelden door een mail te sturen naar gildelandgraaf@gmail.com

De kosten voor deelname  zijn euro 4.50  waarvoor u een rekening thuis krijgt en euro 1.50   die u meeneemt naar de workshop voor eventuele extra kosten van de docent.

Er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen.

 

Wij wensen u een gezellige en inspirerende middag toe!

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.