Landgraaf Koerier

Menu

Opnieuw grote tribute act in Theater Landgraaf: Brucified op 3 december eenmalig naar Limburg

Theater Landgraaf verwelkomt volgende maand opnieuw een wel erg bijzondere popact. Was het dit voorjaar ‘Queen must go on’ dat bezoekers liet genieten van een waar spektakel, begin december heeft het theater nòg een geweldige tribute act weten te strikken. ‘Brucified’, dat bekend staat als meer dan waardige tributeband van rock & roll legende Bruce Springsteen, doet op zaterdag 3 december eenmalig Limburg aan en kiest daarbij voor het theater in Landgraaf. Kaarten zijn momenteel in de verkoop.

Brucified is een waar eerbetoon aan Bruce Springsteen en de E Street Band en heeft zelfs in de Ziggo Dome mogen optreden! Een optreden in het authentieke theater van Landgraaf mag dan ook vrij bijzonder heten. Stevige drums, een stuwende bas, gierende gitaren, brullende saxofoon, synthesizergeluid, piano, backing vocals en overtuigende performance van de frontman Nick Dekkers: Brucified heeft alles dat je van The Boss verwacht. De band, inmiddels ook bekend van SBS6 The Tribute – Battle of the Bands, doet er alles aan om het gevoel en geluid te creëren dat hoort bij de live concerten die Bruce Springsteen nog steeds over de hele wereld geeft.

The Boss èn Brucified beide naar Landgraaf

Bijzonder is dat de ‘echte’ Boss volgend jaar een optreden geeft in Nederland: jawel, ook in Landgraaf! Tickets voor die show zijn reeds lange tijd uitverkocht en daarom heeft Theater Landgraaf alles op alles gezet om deze spectaculaire tribute act naar Parkstad te halen. Dat is gelukt en op 3 december heb je daarom de kans om de muziek van een van de meest invloedrijke rocksterren allertijden, op een intieme theaterlocatie, maar toch op grootse wijze te beleven.

Ticket bestellen

Er zijn nog kaarten beschikbaar, die via de website theaterlandgraaf.nl te bestellen zijn. Het theater adviseert iedereen die de show niet wilt missen, snel een ticket te bemachtigen.

https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/C3F4F272F598

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.