Landgraaf Koerier

Menu

Carnaval met speciaal pop-up radiostation 

 Er staat een paard in de gang’ en ‘Van links naar rechts’! de carnavalsgekte barst binnenkort weer los. 100% NL weet wat er speelt en viert het leven samen. Na twee jaar zonder optochten en feesten is het over een kleine maand eindelijk zover. Daarom lanceert 100% NL vanaf woensdag 1 februari tot en met zondag 5 maart, het tijdelijk digitale pop-up station: 100% NL Carnaval. Het enige online radiostation in Nederland waar luisteraars de hele dag getrakteerd worden op de beste carnavalsklassiekers en de nieuwste carnaval hits. 100% NL Carnaval is vanaf woensdag 1 februari altijd en overal te beluisteren via de 100% NL website en via de 100% NL app. 

Martijn Zuurveen, Radio Director Radiocorp. “Carnaval is een prachtig Nederlandse traditie. Jaarlijks gaan 1,5 miljoen Nederlanders helemaal los op Carnavalsmuziek. Daar hoort natuurlijk een non-stop zender bij. Met 100% NL Carnaval laten we iedereen helemaal in de stemming komen en wordt het feest nog gezelliger”

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.