Landgraaf Koerier

Menu

In debat: volg live het Limburgse land- en tuinbouwdebat op 9 maart!  

Twaalf politieke partijen nemen op donderdag 9 maart om 18.00 uur deel aan het ‘Limburgse land- en tuinbouwdebat’. Het debat wordt georganiseerd door de Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) en Limburgs Agrarisch Jongeren Kontakt (LAJK) en is live te volgen via Omroep Peel en Maas op televisie en online via www.lltb.nl/debat en social media. De politieke partijen komen donderdag bij elkaar in Het Ondernemersplein in Roermond waar het debat wordt opgenomen.

Een groot deel van de Limburgse politieke partijen die deelnemen aan de Provinciale Statenverkiezingen op 15 maart nemen donderdag deel aan het debat. Ze gaan met elkaar in debat naar aanleiding van diverse stellingen over de land- en tuinbouw. Thema’s zoals fauna, landschap en natuur, stikstof, energietransitie en ruimtelijke ordening komen die avond aan bod. Het debat duurt van 18.00 uur tot 19.30 uur. 

Hieronder een overzicht van de partijen die deelnemen:

CDA

VVD

Groenlinks

Partij van de Arbeid (PvdA)

D66

Lokaal-Limburg

50PLUS

Omzien!

Boer Burger Beweging (BBB)

Belang van Nederland (BVNL)

Partij voor de Dieren (PvdD)

ChristenUnie (CU)

Het debat is donderdag live te volgen via www.lltb.nl/debat of Omroep Peel en Maas. Kijk hier voor de frequenties op televisie: www.omroeppenm.nl/frequenties.

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.