Landgraaf Koerier

Menu

Samenwerking Toon Hermans Theater

Beste bezoeker, 

 

Misschien heeft u het al gelezen: vanaf seizoen 2023/2024 gaan we samenwerken met het Toon Hermans Theater in Sittard. Daar praten we u graag even over bij, want het betekent dat we voor komend seizoen samen één programma hebben samengesteld en dus ook samen één programma presenteren.  

 

Als bezoeker van Theater Heerlen en Theater Kerkrade verandert er weinig voor u, behalve kiezen uit een meer divers en groter theater- en concertaanbod in de regio! Vanaf medio mei treft u het volledige programma van Theater Heerlen, Theater Kerkrade én het Toon Hermans Theater op www.plt.nl

 

Waarom deze samenwerking? 

Theater Heerlen, Theater Kerkrade en het Toon Hermans Theater delen dezelfde idealen. Zoveel mogelijk theatermakers en publiek in de regio bij elkaar brengen, zodat de magie van theater volledig ervaren kan worden en er verbinding en interactie ontstaat tussen de artiest en publiek. Door samen ons programma te presenteren, kunnen we u nog meer verschillende voorstellingen aanbieden. Daarmee verbreden we uw culturele horizon, maar zeker ook die van de artiesten op onze podia!  

 

Gaat er voor mij iets veranderen?  

Als bezoeker van PLT hoeft u niets te doen. Het programma van Theater Heerlen én Theater Kerkrade blijft u vinden op www.plt.nl. Vanaf medio mei komt daar het programma van het Toon Hermans Theater bij. U heeft dus meer keuze. Ook aan uw account verandert niets, behalve dat u vanaf mei met uw account ook tickets kan bestellen voor concerten en voorstellingen in het Toon Hermans Theater.  

 

Het team van PLT wenst u alvast een prachtig seizoen. We hopen u komend jaar te zien in een van de drie theaters! 

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.