Landgraaf Koerier

Menu

Zilveren medaille voor Olympia Landgraaf tijdens finale

Op zondag 19 maart 2017 werd in sporthal Zuiderpoort te Budel de finale van de Limburgse Kampioenschappen Turnen Heren gehouden. Tijdens deze finale traden vier gymnasten van Olympia Landgraaf voor het voetlicht: Mika Doveren, Stijn van Vliet, Lukas Muller en Tim Hennemann .

Mika Doveren en Stijn van Vliet die in hun 1ste wedstrijd  een prima  score wisten neer te zetten deden hun uiterste best om de mooie uitgangspositie vast te houden. Tot en met het vierde onderdeel lukte dat goed en stond  Mika op koers voor zilver en Stijn van Vliet op plaats vier. Helaas lieten beide gymnasten op de laatste twee onderdelen – brug en ringen – wat steekjes vallen waardoor er geen podiumplaats in zat.  Toch mogen we spreken van een mooi resultaat. In een deelnemers veld van maar liefst 18 gymnasten eindigde Mika op de 7de plaats, terwijl Stijn van Vliet fraai  5de werd. Lukas Muller slaagde er in de 9de plek uit de eerste wedstrijd vast te houden, wat toch wel een super prestatie is. Tim Hennemann toonde aan dat hij met de besten mee kon op dit niveau. Met enkele aanpassingen in de keuzestof slaagde hij erin de 2de plaats uit de 1ste wedstrijd vast te houden.  Met gepaste trots nam hij dan ook de zilveren medaille in ontvangst. t

Categories:   Sport