Landgraaf Koerier

Menu

 

Seniorenkarnaval Narrentempel

SENIORENKARNEVAL

Op maandag 5 februari 2024 vindt de traditionele Seniorenkarneval van de KV Burgerlust plaats in d´r Narrentempel het Socio Project in Eygelshoven.

Een keur van artiesten zullen tijdens het jubileumseizoen uit onze regio en tot aan Keulen toe aantreden en carnaval op hoogste niveau aanbieden.

 

Wat te denken van: Tom van Osch, Dans en showgroep Burgerlust, Los Mar Joa, Grün Weiss Funken von Zippchen, Big Benny, La Bamba, Kölsche Harlequin en Kellerjunges. De muzikale omlijsting is in handen van het Burgerlust huisorkest.

 

De zaal is geopend vanaf 18.00 uur en het programma start om 19.30 uur. De entreeprijs bedraagt €16,50 inclusief garderobe. En… er wordt rekening gehouden met het geluidsniveau zodat het voor iedereen gezellig wordt.

 

Entreekaarten van de Seniorenkarneval zijn elke woensdag tot half januari 2024 in de voorverkoop bij Optiek & Lifestyle 1131 aan de Veldhofstraat van 19.00-20.30 uur. U kunt ook telefonisch reserveren bij dhr. Gijs Vercouteren mobiel 06-52382334. Gijs is niet alleen op de woensdag maar ook op de overige werkdagen van 18:00-20:00 uur bereikbaar.

Staanplaatsen voor dit evenement zijn alleen  verkrijgbaar bij Bistro Socio.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.