Landgraaf Koerier

Menu

Aanbieden PMD kan beter!

Om er zeker van te zijn dat uw afvalzakken gevuld met plastic, metaalverpakkingen en drankkartons (PMD) worden opgehaald, verzoeken wij u deze op de juiste dag, juiste plaats  én juiste tijdstip aan te bieden!

Alleen op de juiste dag én bij uw eigen voordeur

Jammer genoeg zien we dat op veel plekken PMD-afval niet op de juiste dag, tijdstip of plek wordt aangeboden. Zakken blijven hierdoor vaak dagenlang liggen en dat veroorzaakt weer overlast voor omwonenden. Zet de zakken op de juiste dag vóór 8.00 uur op de juiste aanbiedplaats! Alleen dan kunt u er zeker van zijn dat alles wordt opgehaald. U voorkomt hiermee vervuiling van uw eigen woonomgeving. Om wegwaaien te voorkomen, kunt u de zakken eventueel aan elkaar vastmaken. Hang ze in ieder geval niet aan de ondergrondse containers. Dit hindert het ledigen van deze containers enorm. Houd u aan de dagen zoals vermeldt op de Rd4 afvalwijzer! De data in de afvalwijzer zijn gebaseerd op het buiten zetten van uw afval aan uw eigen voordeur! Te laat aangeboden PMD-zakken worden niet meer opgehaald! Haal ze in dit geval aan het eind van de dag weer naar binnen.

 Alleen PMD(-zakken) aanbieden

Zeer regelmatig zien we dat PMD-afval in vuilniszakken of andere zakken wordt aangeboden. Of dat ander afval bij het PMD wordt aangeboden. PMD-afval dat op een onjuiste wijze wordt aangeboden of is vervuild met ander afval wordt niet meegenomen en blijft dus liggen!

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.