Landgraaf Koerier

Menu

Voetbal | Strijthagencup 2014 staat in de steigers

Van 17 mei tot en met 1 juni van dit jaarvindt op het sportcomplex Strijthagen in Landgraaf de 38e editie van de Strijthagencup plaats.  Dit Internationale Jeugd Voetbal Evenement dat ontstaan is vanuit de voetbalvereniging Schaesberg mag zich nog altijd in een groeiende belangstelling uit binnen- en buitenland verheugen. Inmiddels hebben zich bijna tweehonderd jeugdteams gemeld voor deelname aan dit toernooi. 

De Strijthagencup zal op zondag 1 juni geheel in het teken staan van een speciaal toernooionderdeel, de Mini F Atrium Challenge.  De jongste voetbaljeugd komt dan in actie voor kinderen die voor langere tijd moeten verblijven op de kinderafdeling van het Atrium Medisch Centrum Parkstad. Met de opbrengst van dit toernooionderdeel wilt de organisatie investeren in de aanschaf van sport- en spelmaterialen voor deze kinderen.

De ruim 2500 jeugdige deelnemers aan de Strijthagencup worden tijdens de drie toernooiweekeinden ondergebracht in tal van accommodaties in en om de gemeente Landgraaf. De inschrijving voor de Strijthagencup 2014 sluit op 1 maart.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.