Landgraaf Koerier

Menu

Welsun helpt bij aangifte belasting

Ook dit jaar kunnen mensen van 50 jaar en ouder in Landgraaf hulp krijgen van deskundige vrijwilligers bij het invullen van hun belastingaangifte 2013. Heeft u een brief van de Belastingdienst ontvangen of een waarin staat dat je aangifte moet doen, dan bent u verplicht om aangifte te doen.

De belastingformulieren worden met de computer ingevuld en worden dus ook digitaal verzonden. U krijgt meteen een schatting van wat u naar verwachting gaat terugkrijgen of moet bijbetalen en een kopie van de aangifte.

Om voor de service in aanmerking te komen moet u dus 50 jaar of ouder zijn en een inkomen hebben dat beneden een bepaalde grens blijft. Het bruto jaarinkomen mag voor alleenstaande niet meer zijn dan € 20.000 en het spaargeld niet hoger dan € 21.000. Het bruto jaarinkomen voor gehuwden of ongehuwd samenwonenden mag niet meer zijn dan € 25.000 en het spaargeld niet hoger dan € 42.000.

Het invullen van een belastingaangifte kost vijf euro per aangifte.

Opgeven bij de receptie van Welsun: 5323636. Je ontvangt een overzicht van de gegevens die je moet meebrengen. Het adres van Welsun is: Sunplein 18.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.