Landgraaf Koerier

Menu

36e MondriaanRun zondag 6 oktober

Zondag 6 oktober vindt de 36e MondriaanRun plaats, een hardloopwedstrijd die jaarlijks wordt georganiseerd door Mondriaan. De wedstrijd speelt zich af op en rond het Mondriaan terrein in Heerlen. Elk jaar doen er ruim 550 deelnemers mee aan de wedstrijd. De inschrijving voor de MondriaanRun 2019 opent op 1 augustus. Jong en oud is welkom!

Deelnemers kunnen zich voor vier afstanden inschrijven. Jongens en meisjes van 4 tot 12 jaar lopen 1.000 meter. Deze wedstrijden beginnen vanaf 10 uur. Om 11 uur is de Youth4Run voor de jeugd van 13 t/m 15 jaar. Deelnemers vanaf 16 jaar kunnen kiezen uit de 5 kilometer (startschot om 11.30 uur) en de 10 kilometer (startschot om 12.30 uur). Vertrek en finish zijn voor alle afstanden bij de hoofdingang van Mondriaan aan de John F. Kennedylaan 301 in Heerlen.

Online inschrijven

Iedereen die het leuk vindt om hard te lopen is van harte uitgenodigd om zich in te schrijven. Dat kan vanaf 1 augustus tot en met vrijdag 4 oktober heel eenvoudig via www.mondriaanrun.nl. Het is ook mogelijk om tot een half uur vóór de wedstrijd ter plekke in te schrijven.

Special guest

De MondriaanRun wordt dit jaar bijgewoond door een speciale gast: Renée Van Es-Vranken. Samen met de jonge lopers doet zij een warming-up. Zij geeft ook het startsein.

Athletics Arena

In de Athletics Arena kunnen kinderen en jongeren, onder begeleiding van deskundige vrijwilligers, sportief proeven aan de verschillende uitdagende onderdelen van de atletieksport.

 

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.