Landgraaf Koerier

Menu

Atletiektrainingen in sportpark Kaalheide

De zomervakantie zit er weer op en de scholen zijn begonnen. De hoogste tijd om weer te gaan sporten. Ben jij een jongen of meisje of senior die passie voelt of een missie heeft voor het beoefenen van de atletieksport, de moeder der sporten, dan ben je van harte welkom op de kunststofaccommodatie in sportpark Kaalheide in Kerkrade. Tijdens de trainingen worden onderdelen beoefend zoals sprinten, lopen, springen en werpen en natuurlijk ook langere loopnummers. Het trainerskorps van atletiekvereniging Achilles-Top staat klaar om iedereen op een deskundige wijze wegwijs te maken binnen de atletieksport en diverse onderdelen. Deelname aan de trainingen is de eerste maand gratis, een soort kennismakingsperiode. De jongens en meisjes van zeven tot en met elf jaar trainen elke dinsdag en donderdag van 17.30-18.30 uur in het sportpark.

De jongens en meisjes vanaf twaalf jaar trainen elke dinsdag en donderdag van 18.30-20.00 uur en de oudere jeugd en senioren trainen eveneens op datzelfde tijdstip in sportpark Kaalheide. De recreanten zijn welkom op maandag en woensdag van 18.30-20.00 uur in het sportpark. Ook zijn er speciale trainingen op zaterdagmorgen. Dus aarzel niet en kom naar de atletiektrainingen. Het is altijd goed om aan een gezond lichaam te werken en de conditie te verbeteren. Ook kent de vereniging een afdeling Nordic Walking (wandelen) en is er op donderdagmorgen ‘sport overdag’. Voor meer informatie over trainingstijden enzovoorts kijk op de website www.achilles-top.nl.

Foto:

De jongeste atletiekjeugd van Achilles-Top in actie in sportpark Kaalheide.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.