Landgraaf Koerier

Menu

 Kerstconcert 2019 – de 27e editie van het Chèvremonts Mannenkoor 1912 

Na het werkelijk schitterende kerstconcert van vorig jaar organiseert het CMK 1912 ook dit jaar weer een Kerstconcert en wel op zondag 15 december 2019 om 20 uur in het mooie Parkstad Limburg Theater in Kerkrade.

Naast het Chèvremonts Mannenkoor 1912 geniet u, zoals u inmiddels van ons gewend bent van gevarieerde bijdragen van diverse solisten en andere (muzikale) gasten. De titel van dit Kerstconcert geeft al een beetje van het programma prijs….”Krismes vruier en hu’

Naast de warme stemmen van onze mannen kunt u genieten van de getalenteerde zangeressen Kim Savelsbergh, Marjolein van Gilst en Floor Bosman. De familie Kok is van de partij met Enzo op viool, Emma op viool en Sophie met zang. Omdat het Chèvremonts Mannenkoor 1912 gelooft dat de jeugd de toekomst heeft, is ook dit jaar Jeugdkoor Canta Young weer van de partij. Een combo onder leiding van Rob Mennen (piano), Mark de Wit en Wim Heggen zorgt voor de muzikale begeleiding. Miriam Derks neemt de presentatie voor haar rekening.

De algehele leiding is in handen van Véron Jongstra.

Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar uitsluitend te verkrijgen via het Parkstad Limburg Theater (www.plt.nl).

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.