Landgraaf Koerier

Menu

Hoera, Continium is weer open!

Deze zomer kun je weer genieten, leren en ontdekken bij Continium. We hebben maatregelen getroffen om te zorgen dat elk gezin Continium op een veilige, maar vooral ook leuke manier kan bezoeken. En dat is gelukt!

De expositie Reizen in de Ruimte, de Explore Zone & de Hall of Fame waren al te bezoeken, nu is ook het Sciencelab weer open… en er is een nieuwe Future Forum quiz!

Vooraf reserveren is niet meer verplicht: er zijn weer tickets aan de kassa verkijgbaar. Wel op basis van beschikbaarheid: Om elke bezoeker de ruimte te geven zijn slechts een beperkt aantal tickets per dag. We raden je dan ook aan online alvast een ticket te kopen voor Continium, dan ben je verzekerd van een plekje op de dag dat je wilt bezoeken en hoef je niet te wachten.

 

Heb je nog een kortingsvoucher, Museumkaart of Bankgiro Loterij VIP-kaart? Deze zijn ook geldig, kijk op de website voor alle details!

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.