Landgraaf Koerier

Menu

C.V de Bieskes,

C.V de Bieskes, de carnavalsvereniging van Koraal Parkstad, heeft een nieuw prinsenpaar: Prins Piërre de 1ste en Prinses Lisa de 1ste. 

Het prinsenpaar woont op dezelfde woongroep in Op de Bies. 

Piërre is een lieve, sociale jongen met veel gevoel voor humor. Hij is altijd zeer begaan met zijn medebewoners. Hij gaat graag met de taxibus op bezoek bij zijn familie. Zijn hobby’s zijn: bouwen, lekker eten en drinken, op uitstapje gaan en zingen bij het koortje.  

Lisa komt uit een familie van carnavalsvierders. Ze vindt het daarom extra speciaal dat ze prinses mag zijn. Samen met haar vriendinnen die in dezelfde woongroep wonen heeft ze veel plezier. Lisa is dol op mooie kleren, leuke sieraden, een lekker geurtje en gaat graag op bezoek bij haar familie. 

Het prinsenpaar is altijd erg lief voor elkaar, zij genieten er dan ook met volle teugen van.

Door de huidige maatregelen zullen alle carnavals activiteiten in besloten kring en corona proof plaatsvinden.  We duimen samen met alle andere carnavalsvierders dat we volgend jaar er weer met zijn allen een groot feest van mogen maken!

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.