Landgraaf Koerier

Menu

Bijzondere donatie vader en zoons aan Alexander Monro Ziekenhuis

 

Afgelopen week ontving het Alexander Monro Ziekenhuis (AMZ) een mooie donatie van Born Copijn en zijn twee zoons. De donatie werd overhandigd uit naam van Vanessa Copijn-Groeneveld. Zij overleed op 47-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker. Het was Vanessa’s wens om in plaats van bloemen een donatie aan het Alexander Monro Ziekenhuis te doen. Yaromir en Levi (zoons): ‘Onze lieve moeder wilde graag als dank voor alle goede zorgen en steun in de afgelopen jaren, ook wat goeds doen voor het belangrijke werk van het Alexander Monro Ziekenhuis voor kinderen en andere projecten.’ De ouders van Vanessa vullen aan: ‘Vanessa was vooral heel blij altijd als mens gezien en gehoord te zijn en niet alléén als patiënt’. Born en zijn zoons overhandigden een cheque met een totaalbedrag van € 6.250,- aan Liesbeth Veenendaal, de behandelend arts van Vanessa en bestuurder Marjolein de Jong. ‘Wat een ontzettend bijzondere donatie. Ondanks het grote verdriet dat we allemaal hebben wanneer we moeten constateren dat we iemand niet meer kunnen genezen, ervaren we dit reusachtige gebaar als een enorme waardering voor alles wat we doen om er voor iedereen met alle aandacht te zijn in de meest kritische periode in iemands leven.’ Born Copijn (echtgenoot Vanessa): Het is zo mooi dat we op deze manier kunnen bijdragen aan deze wens van Vanessa. Het bedrag komt via de stichting Breast Care Foundation en Breast Care Foundation Kids ten goede aan diverse belangrijke projecten in het Alexander Monro Ziekenhuis.’

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.