Landgraaf Koerier

Menu

KRUIDVAT-WINKEL IN LANDGRAAF OPENT NA METAMORFOSE WEER HAAR DEUREN

Inwoners uit Landgraaf en omgeving kunnen voor alle gezondheids- en beautyproducten vanaf vandaag weer terecht bij de volledig aangepaste Kruidvat-winkel aan de Vivaldipassage 14. De winkel heeft een volledige metamorfose ondergaan en is hierdoor nog overzichtelijker ingedeeld, waardoor klanten gemakkelijk hun weg kunnen vinden. Bovendien is er in de winkel extra aandacht voor babyproducten en gezinsfavorieten. Ook kunnen klanten zelf afrekenen bij de zelfscankassa’s. Klanten kunnen rekenen op een uitgebreid en verrassend assortiment, het vertrouwde voordeel van Kruidvat en wekelijks een grote hoeveelheid aanbiedingen. 

 

Winkelmanager Thea Merx is blij dat de vernieuwde winkel weer open is en is enthousiast over het resultaat. “Ik ben erg trots op de inspanningen van ons team en op de vernieuwingen in de winkel. We zijn benieuwd naar de reacties van klanten en wat zij vinden van onze overzichtelijke indeling en frisse uitstraling. Klanten kunnen in de vernieuwde winkel met veel plezier winkelen met het vertrouwde voordeel van Kruidvat. Ook kunnen klanten zelf hun boodschappen afrekenen bij één van de zelfscankassa’s. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Landgraaf en omgeving van harte uit om een kijkje te nemen in onze compleet vernieuwde winkel!”

 

Vijf herkenbare gebieden

Alle producten uit het gevarieerde Kruidvat-assortiment worden in de vernieuwde winkel op een overzichtelijke manier gepresenteerd die herkenbaar zijn door frisse kleuren. Er zijn vijf verschillende gebieden in de winkel: health, baby, beauty, verzorging en een deel voor onder andere etenswaren en huishoudproducten. Er is een breed aanbod van gezondheidsproducten en uiteraard geeft een gediplomeerd drogist hier graag vakkundig advies over. Daarnaast vinden klanten de wekelijkse aanbiedingen en acties direct aan het begin én in het hart van de winkel. De klant ervaart meer gemak bij het winkelen door ruime overzichtelijke gangpaden en nieuwe heldere LED-verlichting.

 

Alles voor het gezin

In de winkel is extra aandacht voor alle benodigdheden van het gezin. Zo is er een groot aanbod aan babyproducten te vinden achter in de winkel, zodat (aanstaande) moeders en vaders in alle rust rond kunnen kijken. Verder is er meer speelgoed verkrijgbaar, geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen, huishoudproducten en gezondheidsproducten Ook is er een ruim aanbod van etenswaren voor school of tussendoor.

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.