Landgraaf Koerier

Menu

Service gilde landgraaf start cursus fotografie

 

SERVICE GILDE LANDGRAAF al 30 jaar als vrijwilligersorganisatie actief in het geven van Taal en Creatieve cursussen en in het houden van workshops.

 

Sinds 1992 zijn er cursussen in de talen Engels, Frans, Italiaans en Spaans. Creatieve cursussen die het Gilde verzorgt zijn: Fotografie, Gekleed en Wel, Glas-in-lood, Kalligrafie, Tekenen en Schilderen, Decoupage en bij voldoende belangstelling nieuw Teddyberen maken. Tenslotte worden er nog lessen Bridge gegeven en zijn er workshops Muzikale Rondreis, Kunstgeschiedenis, Veilig op Weg en het dit jaar gestarte Project Wandelen. Keuze genoeg om dit najaar een nieuwe uitdaging aan te gaan!

 

Voor de cursus Fotografie zijn nog plaatsen vrij.

De start is op dinsdag 11 oktober a.s. In deze cursus komen diverse onderwerpen aan de orde. We beginnen met kennis van uw camera. Dan wordt het belang van licht uitgelegd en ontdekt u de geheimen van de belichtingsdriehoek.

De lessen worden gegeven op de dinsdagavonden vanaf 19.00 uur in een van de lokalen in het Burgerhoes van de Gemeente Landgraaf, Sweelinckplein 1.

De lessen buiten worden in onderling overleg bepaald.

Bijdrage in de kosten is € 4,50,- per les. Maximum aantal deelnemers: 13. De lessen worden gegeven door de heer Pim Hendrix.

Aanmelden voor alle bovenstaande cursus kan via het aanmeldformulier op de website www.gildelandgraaf.nl elke maandag, dinsdag en woensdag van 9.30 tot 12.00 uur in ons kantoor, gevestigd in het Burgerhoes. Per mail kan ook gildelandgraaf@gmail.com

Telefonisch zijn we op bovenstaande ochtenden bereikbaar onder nummer: 045 569 56 80.

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.