Landgraaf Koerier

Menu

Beppie Kraft en Frans Theunisz vieren op 3 juni 2023 hun verjaardag.

Onder de titel “Veer viere fees” zullen Beppie Kraft en Frans Theunisz op 3 juni 2023 groots hun verjaardag vieren op het buitenterrein van Fun Valley Maastricht. 

Dit jaar worden Beppie en Frans beiden 77 jaar. In 1996 vierden ze al samen hun verjaardag in stadion de Geusselt onder de naam “Same 100”. In 2023 worden Beppie & Frans samen 14 x 11 jaar en dat is reden voor een feestje! 

Op 3 juni zullen Beppie en Frans “Aon de Maos” op het prachtige buitenterrein van Fun Valley Maastricht, voorheen bekend als het dagstrand Oost Maarland, weer samen hun verjaardag gaan vieren. Het beloofd een muzikaal spektakel te worden waarbij Beppie & Frans de rode draad van het feest zullen zijn en ze de nodige nummers samen zullen zingen. Het feest wordt compleet gemaakt met tal van gastartiesten, die later bekend gemaakt zullen worden. Het zal een prachtige line-up van artiesten worden, waarbij de nodige verrassingen de revue zullen passeren. 

Beppie en Frans zullen met het publiek de nodige keren proosten op het leven en zullen er een onvergetelijke verjaardag van maken. 

Kaartverkoop is gestart en kaarten zijn online te koop via de website: www.veervierefees.nl 

Kaarten kosten €14,95 excl. reserveringskosten en zijn beperkt beschikbaar. 

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.