Landgraaf Koerier

Menu

Harmonie Laura opende jubileum jaar met veel verrassingen

Op zondag 8 januari 2023 jl. heeft Harmonie Laura voor een volledig uitverkochte zaal een mooie muzikale middag verzorgd, tijdens ons Nieuwjaarsconcert i.s.m. Politiekapel Limburg als start van ons 75 jarig jubileumjaar.

 

Een middag vol verrassingen. Een mooie financiële bijdrage mogen ontvangen van onze vrienden van de Harmonie Laura. De première van de “Laura Mars” die speciaal voor ons is gecomponeerd door Michel Smeets ter ere van onze 75 jarig bestaan. De officiële presentatie van ons Laura Jubileumbier, speciaal gebrouwen door brouwerij rolduck uit Kekrade.

 

En verder werden ze door het Laura Ondersteuning Comité (LOC) blij verrast met de presentatie van de nieuwe kostuums. Voor deze kostuums hebben de leden van de harmonie samen met LOC de laatste jaren flink gespaard en tevens konden door de diverse donaties nu tot aanschaf overgegaan worden. De donateurs zijn Stichting support Landgraaf, Stichting Abel, Fonds sociale instellingen en het prins Bernard cultuur fonds.  Onze dank is groot.

 

In kader van dit jubileumjaar zal er vandaag om 11.00 uur tijdens de viering in de St Joseph kerk te Waubach, ook zullen de overleden leden tijdens deze viering herdacht worden. Hiervoor nodige we iedereen uit om een gezegend 75 jarig jubileum jaar tegenmoet te gaan.

 

Verder zullen er tijdens dit jubileumjaar nog meer mooie activiteiten ontplooid worden. In mei zal de verenging op concertreis gaan naar Burglangefeld te Bayern, alwaar men een groot gala concert gaat geven. Op zaterdag 24 Juni zal men voor de gemeenschap geheel kosteloos een groot Laura Summer Night organiseren bij hun verenigingslokaal Gemeenschapshuis d’r Sjtee Uul. Tijdens het patroonsfeest op Zaterdag 23 September zal er een reünie plaats vinden tijdens de feestavond met als thema “disco night”.

 

Tot slot zal men het jubileumjaar groots afsluiten met een gala concert op zaterdag 28 oktober in theater Kerkrade i.s.m. Jack Vinders, Giudo Dieteren, wendy Kokkeloren en een afvaardiging van het The European Pop Orchestra.

 

Voor meer info kijk op www.harmonielura.com

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.