Landgraaf Koerier

Menu

Krijg een goed overzicht van uw woning en tuin van bovenaf!

We hebben uw huis, tuin en uw straat op een mooie manier op de foto gezet! Op deze overzichtelijke luchtfoto van boven uw huis, ziet u uw huis, uw tuin, alle bebouwing op het perceel en daarbij de globale erfgrenzen met de buren volgens Kadasterdata. Ook krijgt u een goed overzicht van de buurt te zien.

Geregeld vliegen we over uw woning met een vliegtuig waaruit er hoge kwaliteit luchtfoto’s genomen worden van uw buurt, straat en woning. Dit beeldmateriaal verzamelen wij, om de openbare ruimte te kunnen analyseren.

Wilt u graag de foto van uw woning en buurt? Bestel vandaag nog en ontvang snel de luchtfoto! We leveren de foto op A3 formaat voor het beste resultaat. Uniek in Nederland!

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.