Landgraaf Koerier

Menu

Over een maand is het zover……………..

En dan gaat de voorverkoop van ons nieuwe programma 23/24, met honderden nieuwe voorstellingen, van start! Een bijzonder seizoen, want naast Theater Heerlen en Theater Kerkrade presenteren we ook het volledige programma van het Toon Hermans Theater in Sittard! Voor meer informatie over deze samenwerking, klik hier. 

Pak uw agenda er snel bij en noteer de volgende data: 

Woensdag 10 mei – programma online

Dinsdag 16 mei – start voorverkoop voor Vrienden van PLT

Dinsdag 23 mei – start algemene voorverkoop 

Vriend worden

Wilt u verzekerd zijn van de beste plaatsen bij uw favoriete voorstellingen? Word dan Vriend! Dan krijgt u niet alleen voorrang op de voorverkoop, maar u profiteert ook nog van véél meer voordelen én u draagt een steentje bij aan cultuureducatie binnen de regio

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.