Landgraaf Koerier

Menu

Landgraaf top 10 zomerbestemmingen nederland

Jullie wisten natuurlijk al lang dat je de komende maanden het beste kunt genieten van het mooie weer in Landgraaf – maar bij deze ook het bewijs, want ‘jullie’ stad staat in de top 10 zomerbestemmingen in Nederland waar Nederlandse Airbnb gasten het meest in geïnteresseerd zijn: 

1.   Zandvoort, Noord-Holland

2.   Landgraaf, Limburg

3.   Haarlem, Noord-Holland

4.   Oost-Vlieland, Friesland

5.   Arnhem, Gelderland

6.   Rotterdam, Zuid-Holland

7.   Den Haag, Zuid-Holland

8.   Utrecht, Utrecht

9.   Leiden, Zuid-Holland

10.   Nijmegen, Gelderland

Onlangs heeft Airbnb aangekondigd terug te gaan naar de roots, met een vernieuwde focus op waar het allemaal ooit mee begon: het verhuren van privékamers. Deze introductie vanAirbnb Rooms is onderdeel van Airbnb’s 2023 Summer Release en met steeds meer zonnige dagen in het vooruitschiet lijkt de zomer er nu eindelijk echt aan te komen!

Via de vele Airbnb-categorieën ontdekken gasten nieuwe bestemmingen. Hierdoor wordt de drukte beter verspreid en vinden gasten hun weg naar unieke verblijven, in plaats van de typische toeristische hotspots. Nederlandse gasten willen deze zomer het liefst van de zon genieten op het strand, aan het zwembad of ergens in de natuur. Dat zien we aan de vijf populairste categorieën voor het komende zomerseizoen: Strand, Zwembaden, Natuurgebieden, Houten huisjes en Landelijk.

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.