Landgraaf Koerier

Menu

Kom ook naar slootjesdag in Heemtuin In de Struiken

Op zondag 16 juli is er bij het IVN Brunssum weer Slootjesdag.

Kinderen vanaf 4 jaar en hun begeleiders zijn dan van 14.00 uur tot 16.30 uur welkom om bij ons te komen ontdekken wat er allemaal in en rondom de sloot leeft. Een leuke en avontuurlijke uitdaging! Je gaat met een netje waterbeestjes vangen en deze bekijken met een vergrootglas of onder de microscoop. Met behulp van een zoekkaart kan je uitvinden hoe het diertje heet.

Je mag ook, als je dat wil, met hulp van een stok proberen om over een slootje te springen (neem voor de zekerheid droge kleren en een handdoek mee!)

Deze activiteit is gratis toegankelijk. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. Stuur daarvoor een mail naar: slootjesdag@ivn-brunssum.nl waarin je aangeeft met hoeveel kinderen en hoeveel begeleiders je wil komen. Koffie/thee/frisdrank is aanwezig.

De Slootjesdag vindt plaats in Heemtuin In de Struiken, Nicolaes Maesstraat 2 in Brunssum.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.