Landgraaf Koerier

Menu

Muziekvereniging St. Barara Glück Auf verheugd zich op nieuw opleidingstraject.  

Op donderdag 8 juni 2023 werd aan een mooi gevulde zaal in het partycentrum Streeperkruis het nieuwe interne opleidingstraject gepresenteerd aan alle aanwezigen.

Dirigent Math Somers heeft een nieuwe koers opgezet voor het intern opleiden van nieuwe leerlingen, jong of oud. En deze koers heeft nu al dusdanig zijn vruchten afgeworpen dat de muziekvereniging zich mag verheugen op een nieuwe lichting leerlingen die de opleiding al enkele maanden volgen. Deze nieuwe lichting werden donderdag 8 juni aan de aanwezigen gepresenteerd.

Maar een opleiding van leerlingen kost natuurlijk geld. Gelukkig heeft muziekvereniging St. Barbara Glück Auf een kleine maar zeer enthousiaste groep aanhangers die de vereniging een zeer warm hart toedraagt. Een van deze enthousiaste supporters van met name onze jeugd is de heer Cor Bloem.  Samen met zijn , helaas te vroeg overleden, echtgenote Marianne Bloem Houwers stond en staat hij altijd klaar om de jeugd bij al haar activiteiten financieel te ondersteunen.

Om Cor Bloem te bedanken voor alle steun die hij en zijn echtgenote de muziekvereniging jarenlang heeft gegeven heeft het bestuur samen met hem bekeken hoe de naam van Marianne Bloem Houwers met onze vereniging vereeuwigd kon worden. En de oplossing is gevonden in het nieuw opgezet intern opleidingstraject.

Deze draagt per 8 juni 2023 de officiële naam : Marianne Bloem Houwers Opleidingstraject.

Op de dag van de presentatie mochten de leerlingen uit handen van Cor Bloem een goed gevulde tas ontvangen met daarin al het materiaal dat nodig is voor een gedegen muzikale opleiding. De tas draag de naam van Marianne Bloem Houwers en zal ook aan alle toekomstige leerlingen worden uitgedeeld. Verder overhandigde de heer Bloem een cheque aan dirigent Somers voor de bekostiging van toekomstige jeugd activiteiten.

Muziekvereniging St. Barbara Glück Auf is trots en dankbaar voor zowel het nieuw opgezet intern opleidingstraject door haar dirigent Math Somers als voor de steun van de heer Cor Bloem om het opleidingstraject goed te startten en ook voor de toekomst veilig te stellen.

Mocht u na het lezen van dit artikel ook willen deelnemen aan het “Marianne Bloem Houwers opleidingstraject” van muziekvereniging St. Barbara Glück auf, loop dan eens vrijblijvend binnen tijdens onze repetitie op de woensdagavond vanaf half 8 in het Partycentrum treeperkruis. Of neem contact op met ons secretariaat via : Somers87@zonnet.nl

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.