Landgraaf Koerier

Menu

Ondernemersdag Heerlen Landgraaf

Op 21 november aanstaande vindt de Ondernemersdag Heerlen – Landgraaf 2023 plaats bij hotel – restaurant Winselerhof. De dag staat in het teken van Hospitality en Ondernemen, een actueel thema tegen de achtergrond van succesvol zakendoen. We hebben voor die dag een inspirerende gastspreker uitgenodigd, de heer Willem Reimers, die u zal inwijden in de geheimen van goed gastheerschap.

 

Bijgaand treft u het programma voor die dag aan. U wordt verzocht om bij aanmelding uw keuze uit een van de drie deelsessies kenbaar te maken. Aanmelden kan via de volgende link: https://eventix.shop/62x6djmq

Wij verzoeken u die dag zoveel mogelijk gebruik te maken van carpoolen vanwege de relatief beperkte parkeergelegenheid bij hotel – restaurant Winselerhof.

 

De wethouders van Heerlen en Landgraaf nodigen u alvast uit in de volgende video:https://youtu.be/WmLO5Pqp28w

 

Hopelijk zien we u op 21 november bij Winselerhof! 

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.