Landgraaf Koerier

Menu

OBS de Speurneus wint Schoolmusical Award 2016

 Afgelopen vrijdag 1 juli vond in het Parkstad-Limburg theater de finale plaats van de Schoolmusical-Awards 2016. Middels een ingezonden filmpje moesten de scholen zich presenteren om zo een plek in de finale te kunnen bemachtigen. En dat lukte!! Afgelopen vrijdag was het dan zover. Gedurende 15 minuten probeerden de drie finalisten, waaronder basisschool Koningin Beatrix uit Brunssum , de St. Jozef school uit Elsloo en OBS de Speurneus uit Landgraaf een vakkundige jury te overtuigen. OBS de Speurneus was als eerste aan de beurt. Nadat alle scholen hun optreden hadden laten zien beraadde de jury zich om de winnaar te bepalen. De ontlading bij de kinderen van de Speurneus was immens toen bleek dat zij gewonnen hadden!!! De prijs bestond uit een prachtige award en het spelen van de revue op 20 juli aanstaande in het Parkstad-theater in Heerlen!!!

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.