Landgraaf Koerier

Menu

Iedere dag kienen bij Minli Bedrijven Landgraaf

Vanaf maandag 6 maart jl. vindt er, dagelijks, bij Minli Bedrijven Strijthagen een nieuw evenement plaats onder organisatie van een vijftal verenigingen uit Landgraaf. Het gaat hierbij om de voetbalverenigingen VV Schaesberg en RKSV Kakertse Boys, Schutterij St.Hubertus, Worstelvereniging KSV Simson en de Stichting Bruggen van Vriendschap welke laatstgenoemde stichting zich inzet voor arme Poolse kinderen, een  nobele doelstelling.

De veelal vrouwelijke kieners waren dinsdag 6 maart jl.  het er allemaal over eens dat het een schitterende kien locatie was geworden met een terechte chapeau aan Huub Minten. Hij heeft er dan ook zorg voor gedragen dat de liefhebsters met plezier naar Strijthagen komen. Lof klonk er ook voor de nieuwe kienkaarten, welke niet meer van gebruikelijk karton zijn, maar jawel hoor van kunststof materiaal. Duurzaam bruikbaar dus en eigenlijk immuun voor beschadigingen en evt. nat worden door geknoeide drank. Overigens kunnen de bezoekers dagelijks kienen voor geldprijzen die in totaal iedere dag 1500 euro bedragen. Lucratief toch, terwijl de kienkaarten ook prijsgunstig zijn te verkrijgen. Voor rokers is in de hal een aparte dichte tentgelegenheid met afzuiging en geluidsvoorziening aanwezig zodat zij normaal kunnen door kienen.

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.