Landgraaf Koerier

Menu

Kan-Ku goed gepresteerd tijdens Jka NK in Vianen

Karatevereniging Kan-Ku is een vereniging die al bijna 40 jaar een begrip in Landgraaf enomgeving is, en uit ongeveer 60 leden bestaat. Onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs ( Shihan en Sensei’s ) krijgt men deze krijgskunst geleerd. Zij hebben jarenlange ervaring met de jeugd, máár ook met de volwassenen. Door het enthousiasme en de manier van les geven van de Sensei’s, en de inzet van onze Karateka’s mag gesteld worden, dat het resultaat gezien mag worden. Zo ook op Zondag 5 maart j.l, toen enkele jeugdleden en Sensei’s naar de JKA Nederlandse Kampioenschappen in Vianen gingen, om mee te doen aan de wedstrijden. Hier wisten ze enkele prijzen in de wacht te slepen. Zuzana Bartkowiak : 3de plaats Kata, Britt Walravens :  3de plaats kihon ippon, 2de plaats Kata time, Dawyna Sobol : 3de plaats Kata, 2de plaats kihon ippon, Sofia Grimaldi : 2de plaats Kata, 1ste plaats kihon ippon, Benthe Embregts : 1ste plaats Kata, 1ste plaats kihon ippon, 2de plaats Kata time, Ivy Leijennar : 2de plaats Kata, 2de plaats kihon ippon, 2de plaats Kata time en Sensei Greta Sobol :  3de plaats Kata

Van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten. Ook willen wij alvast bekendmaken, dat in het weekend van 14 en 15 oktober het groot IMAF Europe EOC 2017 toernooi in Ter Waerden te Landgraaf word gehouden. Verdere informatie volgt nog.

Voor inlichtingen en informatie over deze verdedigingssport of de karatevereniging Kan-Ku uit Landgraaf kunnen belangstellenden terecht op onze website www.kanku.nl  of vind de Karatevereniging KanKu Landgraaf op facebook. Tijdens de trainingen kan men altijd een kijkje komen nemen.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.