Landgraaf Koerier

Menu

Zwembad In de Bende blijft open

Naar aanleiding van het recente raadsbesluit van Donderdag 30 Juni laatstleden blijft het vertrouwde Landgraafse zwembad In de Bende de komende jaren open met als ultieme intentie dat tezijnertijd een nieuw doelgroepenbad gerealiseerd gaat worden.

Na een periode van grote onzekerheid het laatste jaar, waarin sprake was dat zwembad In de Bende vanaf 31 December 2016 zou sluiten, gloort eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel. Dit biedt derhalve voldoende perspectief voor de talrijke zwemmers die dagelijks het zwembad bezoeken, medewerkers van het zwembad én potentiële nieuwe lesklanten.

Bovendien blijft zwembad In de Bende alle gangbare doelgroepactiviteiten aanbieden zoals ondermeer de vervolgopleidingen na het A- diploma t/m zwemvaardigheid 1-2-3, zwemlessen voor volwassenen, fifty-fit zwemmen, zwangerschapszwemmen, baby- en peuterzwemmen, baantjeszwemmen alsmede

Met dit uitzicht op de nabije toekomst kan in 2018 het gouden jubileum van zwembad In de Bende gevierd worden, alwaar vele mensen in de loop der jaren hun zwemkunsten hebben geleerd en daar nog immer met veel plezier en affiniteit met deze vertrouwde accommodatie gebruik van maken.

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.