Landgraaf Koerier

Menu

Heemkundevereniging houdt 2 lezingen

In samenwerking met de Heemkundevereniging Landgraaf en de Openbare Bibliotheek Landgraaf organiseert de Kring Parkstad van het Koninklijk Limburgs Geschied- en Oudheidkundig Genootschap op vrijdag 17 maart aanstaande vanaf 19:30 uur in het Burgerhoes van Landgraaf aan het Sweelinckplein 1/Raadhuisplein 1 een lezing over “Stolpersteine”.

Voor leden van de voornoemde organisaties is de toegang gratis. Overige belangstellenden betalen €3,- p.p.. 

 Op verzoek van de spreker wordt de 2de lezing in de cyclus 2017 niet op de gebruikelijke donderdagavond gehouden maar op dinsdagavond 21 maart a.s. en ook het aanvangstijdstip is verschoven en wel naar 20:00 uur! Daarentegen is de locatie ongewijzigd de Parochiezaal van Nieuwenhagerheide, bereikbaar via het Multifunctioneel Centrum An de Voeegelsjtang aan de gelijknamige straat nr. 12 in Nieuwenhagen-Landgraaf. Toegang is voor zowel leden als niet-leden gratis.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.