Landgraaf Koerier

Menu

Theater over autisme ‘Een indiaan in huis’

Op donderdag 19 september wordt de theatervoorstelling ‘Een indiaan in huis’ georganiseerd bij Mondriaan. ‘Een indiaan in huis’ is een herkenbare en ontroerende voorstelling over autisme en de impact ervan op de nabije omgeving. Een voorstelling voor iedereen die te maken heeft met kinderen en jongeren met autisme of belangstelling voor dit onderwerp heeft. De teksten zijn geschreven op basis van interviews met ouders en kinderen met autisme. Theatergroep Bint neemt je mee in de belevingswereld van alle familieleden.

Geheel in de traditie van de indianen volgt na de voorstelling een pow-wow –  een bijeenkomst van wijze indianen die hun krachten bundelen – of, in dit geval een interactief gedeelte waarbij de toneelspelers het publiek prikkelen en uitnodigen om met elkaar in gesprek te gaan.

De voorstelling begint om 20.00 uur. De avond duurt tot 21.30 uur. Locatie: Filmzaal Mondriaan, John F. Kennedylaan 301 in Heerlen. Toegang is gratis en iedereen is welkom. I.v.m. het beperkt aantal plaatsen is reserveren verplicht via www.mondriaan.eu, kijk onder activiteiten.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.