Landgraaf Koerier

Menu

Landgraaf Koerier gaat versterkt verder

In economisch barre tijden moeten soms drastische maatregelen worden genomen. Daaraan ontkomt ook de Landgraaf Koerier niet, hét huis-aan-huisblad van en voor Landgraaf en Eygelshoven.

Om een stabiele toekomst van het blad zeker te stellen, gaat de Koerier met ingang van week 10 (1 maart) over in handen van Drukkerij Grachten in Heerlerheide, het bedrijf dat sinds jaar en dag de Koerier technisch verzorgde en dat ook blijft doen.  Adverteerders zullen naast nieuwe ook vertrouwde gezichten terugzien. De redactie gaat ook over naar Drukkerij Grachten waardoor nog slagvaardiger op het nieuws van Landgraaf en Eygelshoven kan worden gejaagd.

Hoofdredacteur Sante Brun, die sinds mei 2008 de scepter zwaaide op de redactie, vindt de tijd rijp voor andere bezigheden.

De Landgraaf Koerier vertrouwt er op, dat de lezers even enthousiast het enige echte eigen blad van Landgraaf zullen uitspellen, en ook als vanouds en langs de vertrouwde weg hun nieuws zullen doorgeven naar de mailbox van hun eigen Koerier.

Angela en Wim Grachten, Sante Brun

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.