Landgraaf Koerier

Menu

Tafeltennis | Wisselende resultaten voor TTV Landgraaf

Meerdere herenteams van TTV Landgraaf kwamen afgelopen zaterdag in actie en de resultaten waren wisselend. Team 2 deelde de punten met Panningen (5-5), maar echt tevreden waren Ivo de Haan, Erik de Haan en Tim Keren daar niet mee. Team 3 verloor onnodig van titelkandidaat Seta, 3-7. Marcel Eggen en Marcel Schlenter wonnen elk een partij, Josef Giroldi bleef puntloos.

In de 1e klasse deelde team 4 de punten met Brunssum, 5-5 na een 5-3 voorsprong. Jorn Baumler won alles en Bryan van de Heuvel pakte twee sets. Serge Stark verloor al zijn wedstrijden.

Team 5 blijft op titelkoers na de 10-0 zege op Ready. Frank Moonen, Bonnie Theunissen en Debbie Theunissen zagen concurrent Vijlen ook met 10-0 winnen.

Voor herenteam 6 wordt het erg lastig in de 2e klasse. Tegen Destatec kon alleen Niek Boymans twee sets winnen waardoor het 8-2 werd voor de gasten.

Ook de drie jeugdteams kwamen in actie. Jongensteam 1 verloor thuis geflatteerd met 7-3 van een fanatiek Westa, Tom Boessen verloor zijn eerste partij dit seizoen. Team 2 deed het prima door met 8-2 te winnen van Sittard waardoor Jori Hagevoort, Tristan Diederen en Yoshua Frijns medekoploper zijn.

Het startersteam won de topper tegen Sittard met 4-1 en staat nu alleen aan kop.

Komende zaterdag 22 februari spelen de teams 7, 8 en 9 thuis om 16.00 uur. De jeugdteams 1 en 2 spelen ook thuis om 13.00 uur.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.