Landgraaf Koerier

Menu

Nederlands kampioen

In Amsterdam heeft NIMO-zwemmer Jylano Nahr de Nederlandse titel op de 100m vlinderslag voor zich opgeëist. Na een bloedstollend spannend gevecht tikte Jylano 0,2 seconden eerder aan dan zijn concurrent uit Volendam. Voor Jylano waren de nationale kampioenschappen sowieso een enorm succes want ook de 50, 100 en 200m vrije slag en de 200m wisselslag stond hij op het podium. Jylano’s 1 jaar oudere clubgenoot Vincent de Munter pakte in de oudere leeftijdscategorie het brons op de 100m vlinderslag, het verbeterde zich 2 seconden en verraste daar erg mee. Clubgenote Iris Dijkstra was ook in een zeer goede vorm afgereisd naar Amsterdam en zij behaalde ook een zilveren medaille.
De omvangrijke zwemmersploeg van NIMO uit Landgraaf (maar liefst 10 zwemmers hadden zich geplaatst voor de nationale junioren-kampioenschappen) deed verder nog van zich spreken doordat ook Nikki Smeets, Esmee Lanckohr, Imke Beekman en Silke Bliek top-10 noteringen binnensleepten.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.