Landgraaf Koerier

Menu

Kasteel Strijthagen weer locatie voor huwelijksceremonies

Na ongeveer tien jaar blazen de huidige eigenaren van Kasteel Strijthagen, de heer Taratynov en zijn echtgenote mevrouw Taratynova, het kasteel als trouwlocatie nieuw leven in. De kunstenaars zijn met de gemeente overeengekomen dat zij het karakteristieke gebouw beschikbaar stellen als buitenlocatie voor huwelijks- en partnerschapsceremonies. Daarbij vormen het beeldenpark rondom het kasteelcomplex en de sfeervolle binnenplaats een mooi decor voor een fotoreportage.

 

Met kasteel Strijthagen komt het aantal officiële trouwplekken in Landgraaf weer op acht. Naast de raadzaal in het raadhuis zijn de overige buitenlocaties: Hotel-restaurant Overste Hof, Hotel-restaurant Winselerhof, Rimburgerhoeve, SnowWorld, Theater Landgraaf en Wereldtuinen Mondo Verde.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.