Landgraaf Koerier

Menu

Nieuwjaarsconcert Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen i.s.m. Harmonie Kunst Door Oefening (KDO) Maastricht

Op zondagochtend  5 januari a.s. verwelkomt Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen het nieuwe jaar 2020 middels haar welbekende nieuwjaarsconcert.

Gastvereniging Harmonie Kunst Door Oefening (KDO) uit Maastricht zal om 11.00 uur het Nieuwjaarsconcert openen.  Dit 119 jarig harmonieorkest staat onder muzikale leiding van Julio Domingo en bestaat momenteel uit ongeveer 65 muzikanten.

Na het optreden van KDO en een korte pauze  betreden de muzikanten van Harmonie St. Caecilia  Nieuwenhagen,  onder leiding van dirigent Samuel Aguirre, het podium van de Harmoniezaal. Ook dit jaar zullen de muzikanten de toehoorders weer meenemen op een muzikale wereldreis naar onder meer Columbia, Oostenrijk en de Verenigde Staten van Amerika. Als afsluiter zullen beide Harmonieorkesten nog samen 1 werk ten gehore brengen.

Het nieuwjaarsconcert vindt plaats in de Harmoniezaal aan het Sunplein 19 in Nieuwenhagen (Landgraaf) en begint om 11.00 uur. Entree is gratis, maar een bijdrage in de vrije gave wordt natuurlijk op prijs gesteld. Bestuur, dirigent en leden van de harmonie hopen u die ochtend in grote getale te kunnen begroeten.

Tot slot wil Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen langs deze weg haar donateurs en supporters een muzikaal, gezond en voorspoedig 2020 toewensen.

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.