Landgraaf Koerier

Menu

Eye Wish uitgeroepen tot ‘Beste Winkelketen van Nederland’ en ‘Retailer of the Year the Netherlands’

 

 

Eye Wish Opticiens is op donderdag 29 oktober uitgeroepen tot ‘Beste Winkelketen van Nederland 2020-2021′ en ‘Retailer of the Year the Netherlands 2020-2021′. Consumenten stemden massaal op Eye Wish als hun favoriete winkel, op basis van tien aspecten waaronder service en deskundigheid.

 

Bijna 240.000 consumenten kozen uit meer dan 500 retailers hun favoriete winkelketens en webshops. Nadat Eye Wish in september al binnen de categorie Optiek werd verkozen tot ‘Beste Winkelketen van Nederland 2020-2021′, heeft het bedrijf nu ook de overkoepelende titels ‘Beste Winkelketen van Nederland 2020-2021′ en ‘Retailer of the Year the Netherlands 2020-2021′ gewonnen. 

 

“We zijn ontzettend blij en trots dat we beide awards hebben gewonnen, dankzij de stem en waardering van zoveel consumenten. Dit bevestigt dat we – ook tijdens deze uitdagende periode – onze klanten de beste oogzorg bieden. Veilig en vertrouwd”, aldus Karin Swinkels, Retail Directeur Eye Wish.

 

 

De awards zijn onderdeel van de jaarlijkse ‘Retailer of the Year’ verkiezing (‘Beste Winkelketen van Nederland’, ‘Webshop Award the Netherlands’ en ‘Retailer of the Year the Netherlands’), een initiatief van ABN AMRO.

 

Over Eye Wish

Optiekketen Eye Wish zorgt voor een optimaal zicht met een ruime keuze aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen en deskundig advies. Naast professionele oogzorg biedt Eye Wish persoonlijk stijladvies. Het uitgebreide assortiment van exclusieve en innovatieve merken maakt het mogelijk een geschikte bril te vinden die past bij de unieke identiteit, behoeften en wensen van de klant. Eye Wish heeft ruim 250 winkels in Nederland.

 

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.