Landgraaf Koerier

Menu

Beste Vrienden van GaiaZOO

Corona houdt de wereld nog stevig in zijn greep en helaas heeft het kabinet daarom gisteren aangekondigd dat alle doorlooplocaties, waartoe wij ook behoren, twee weken moeten sluiten. Dit betekent dat GaiaZOO vanaf morgen 5 november t/m woensdag 18 november opnieuw haar poorten gesloten moet houden. Deze beslissing zorgt voor de nodige, nieuwe uitdagingen, maar wij houden vertrouwen in de toekomst!

Uiteraard blijven wij optimaal voor onze dieren en het park zorgen en we hopen jullie vanaf 19 november weer te mogen begroeten voor een gezonde wandeling in GaiaZOO. Zoals het er nu naar uitziet, moeten we de horeca-locaties nog gesloten houden tot medio december en dat betekent opnieuw een financiƫle aderlating. Jullie steun is nu daarom harder nodig dan ooit en wij hopen dat onze trouwe bezoekers ons ook in deze voor ons economisch zware tijden blijven steunen. In december starten we weer onze jaarlijkse abonnementenactie en kan iedereen tegen gunstige voorwaarden zijn of haar abonnement verlengen.

Onze focus is en blijft altijd gericht op de goede zorg voor onze dieren. Meer dan ooit realiseren we ons hoe bijzonder, maar vooral ook hoe kwetsbaar onze aarde is. Samen kunnen we alle uitdagingen aan en wij wensen jullie allemaal een goede gezondheid toe en hopen jullie snel weer te mogen begroeten in onze prachtige Zuid-Limburgse dierentuin.

Tot snel in GaiaZOO!

Rob Huppertz, directeur

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.