Landgraaf Koerier

Menu

Onze theaters zijn weer open!

Goed nieuws: onze zaaldeuren zijn weer geopend voor u. En we zijn blij u weer te mogen ontvangen! Wat betekent dat praktisch?

Heeft u kaarten voor een voorstelling die komende tijd in een van onze theaters plaatsvindt?

Houd uw e-mail en telefoon dan in de gaten, want u zult dan snel een bericht van ons ontvangen. Hoe verheugd we ook zijn met dit bericht, de maximale capaciteit van 30 personen per zaal die op dinsdag 17 november werd aangekondigd, heeft nog steeds de nodige gevolgen voor veel bezoekers. U kunt op onze website ook altijd ons overzicht raadplegen.

Ons programma in 2021: zet 30 november in uw agenda! 

Achter de schermen zijn wij druk in overleg geweest met gezelschappen en artiesten over ons programma in 2021. U bent van ons gewend dat we een mooie brochure uitbrengen, met een compleet seizoensoverzicht. Door de bijzondere omstandigheden gaan we de komende maanden ons programma anders presenteren. Hoe? Daar hoort u volgende week meer over!

We verklappen alvast dat een deel van ons nieuwe programma vanaf 30 november op onze website staat. Vrienden van PLT mogen dan direct bestellen. Tickets zijn voor iedereen verkrijgbaar vanaf donderdag 3 december.

We zijn blij u snel weer te kunnen ontvangen. Want laat er tijdens deze grijze herfstdagen geen misverstand over bestaan: er is heel wat meer nodig dan Covid-19 om de culturele lente in Parkstad te stoppen!

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.