Landgraaf Koerier

Menu

Ben je creatief?

Wil je de kinderen uit Kerkrade verrassen met iets leuks? 

Vraag dan de gratis omarmme-tas aan! 

Met allerlei materialen en meerdere opdrachten en ideetjes ga je aan de slag met onder andere het maken van een knuffelbeest voor kinderen. Je kan breien, haken, naaien of zelfs plakken. Dit zit allemaal in de tas. 

De gratis tas wordt bij je thuis afgeleverd en het idee is dat de knuffel wordt opgehaald door een van de medewerkers van de Vrije Akademie Parkstad of Impuls. De tas met de spullen mag de ontvanger dus houden. Er wordt contact opgenomen over het inleveren van het knuffeldier. De gemaakte knuffel zal later bij de speelgoedwinkel in het Flexiforum ter beschikking worden gesteld aan de kinderen die de winkel met hun ouder(s) bezoeken. Bij veel knuffels gaan wij deze ook schenken aan de Jan Baptist school voor zeer moeilijk lerende kinderen. Deze creatieve tas is gratis en wordt gesponsord door de Vrije Akademie, Wiertz Company en Impuls. 

Zet je creatief in, uit het hart, voor de jonge mensen uit de gemeente! 

Vraag de tas aan via info@vazom.nl of via 045-7370302 of via Impuls 045-5456351 of via www.impulskerkrade.nl 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.