Landgraaf Koerier

Menu

Kerstconcert 2022 van het Chevremonts Mannenkoor 1912 – Werm Doa!

Na 2 jaar van afgelasting en dus ‘concertstilte’ vanwege de Corona-pandemie zijn wij in 2022 weer terug op de planken. De titel zegt het natuurlijk al : Werm doa! Op zondag 11 december 2022 om 20.00 uur in het mooie Parkstad Limburg Theater in Kerkrade.

Naast de warme stemmen van het Chevremonts Mannenkoor 1912 geniet u, zoals u inmiddels van ons gewend bent van gevarieerde bijdragen van diverse solisten en andere (muzikale) gasten.

Wat te denken van Janine Kitzen, Myrthe Robijns, maar ook onze eigen Jos Daemen en Martin Peters nemen een solo voor hun rekening. De muzikale omlijsting is in handen van het slagwerkensemble van de Muziekschool Kerkrade (SMK) onder leiding van Guido Swelsen.

Omdat het Chèvremonts  Mannenkoor 1912 er steevast in gelooft dat de jeugd de toekomst heeft, zijn dit jaar Alain Ritten en Lotte-Sophie Steijvers van de partij, beiden op dwarsfluit, evenals de Boyz van Jeugdkoor Canta Young, onder leiding van Jo Louppen.

De algehele leiding is in handen van Véron Jongstra.

Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar, uitsluitend te verkrijgen via het Parkstad  Limburg Theater (www.plt.nl).

 

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.