Landgraaf Koerier

Menu

Kerstmarkt in het Flexiforum op donderdag 15 december van 11.00 u tot 16.00u

De Vrije Akademie organiseert i.s.m. de ruilwinkel en andere partners donderdag 15 december van 11.00 uur tot 16.00 uur een kerstmarkt in het Flexiforum, Spekhofstraat 15 in Kerkrade.

De kerstmarkt vindt plaats in de hal op de begane grond en op het rode plein van de ruilwinkel. Tijdens de markt kunt u deelnemen aan een gratis workshop theelichthouders beschilderen. Verder zijn er kraampjes met leuke kerstspullen, een expositie met werk van cursisten en kunt u genieten van gratis wafels en een drankje. Ook de kerstman zal zijn entree maken. Tevens is er een inzamelactie voor stichting Haven en de voedselbank.

Er staat een inleverbak waarin u levensmiddelen e.d. kunt zetten voor mensen die dit heel goed kunnen gebruiken. Alles wat niet bederfelijk is, kan in de kast worden geplaatst. Ook cadeautjes zijn in de decembertijd van harte welkom. Eigenlijk geldt er dus maar 1 belangrijke regel, namelijk dat de producten niet bederfelijk zijn. Alles is welkom, ook bijvoorbeeld dierenvoeding. De Vrije Akademie zorgt dat het bij Haven en de voedselbank terechtkomt.

Meer informatie op werkdagen via info@vazom.nl of via 045-7370302

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.