Landgraaf Koerier

Menu

  HET LEVENSTESTAMENT VOOR MENSEN MET DEMENTIE

Dinsdag 14 februari 2023 in het Alzheimercafé Parkstad Limburg te Heerlen (locatie Tobias van Sevagram, Piet Malherbestraat 2).

 

Op die avond gaan bezoekers in gesprek met notaris Ton Wolfs over het levenstestament en zal hij ingaan op vragen en o.a. bepreken:

·      Wat houdt een levenstestament in?

·      Waarom kan een levenstestament een goed idee zijn?

·      Wat is het belang van een levenstestament voor mensen met dementie?

 

Aanmelden en start avond

Tevoren aanmelden is niet nodig; deelname is gratis.

Koffie, thee met iets lekkers is gratis.

De zaal is open vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur start het programma. Afsluiting: 21.30 uur.

 

Het werkt geruststellend als zaken, nu en in de toekomst, goed geregeld zijn. Zeker voor mensen in hun laatste levensfase, is het belangrijk om zaken goed te regelen. Het gaat hierbij niet alleen om financiële zaken gaat, maar ook om zorginhoudelijke en medische zaken. Zodat bijv. bij overlijden zaken verlopen zoals ze dat zelf graag wensten. Voor mensen met dementie is het zeker verstandig om tijdig zaken vast te leggen voor het geval zij dat op enig moment niet meer zelf kunnen. Ook voor nabestaanden is het prettig als zaken notarieel zijn vastgelegd, Misverstanden en onnodige discussie kunnen daarmee voorkomen worden.

 

Voor nadere informatie kunnen belangstellenden telefonisch contact opnemen met mevrouw Lyan Senden, tel. 045-5256777. Of met het secretariaat: de heer Leon Pieters, mobiel: +31(0)613365008

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.