Landgraaf Koerier

Menu

ADVERTENTIE Monuta Uitvaartmuziek Top 10 van 2022: Limburgse André Rieu vaak gedraaid

100-jarig Monuta ziet muziek van vroeger uitgevoerd worden door artiesten van nu 

In haar jubileumjaar kijkt het 100-jarige Monuta terug op tradities en rituelen binnen uitvaart en afscheid in de afgelopen eeuw. Het afscheid wordt steeds persoonlijker en muziek is een prettige gespreksstarter over persoonlijke wensen bij een afscheid. Vandaag wordt de Monuta Uitvaartmuziek Top 10 van 2022 gepubliceerd en teruggeblikt op het gebruik van muziek in de afgelopen 100 jaar. 

Muziek van vroeger door artiesten van nu  

Uitvaarten krijgen steeds meer een persoonlijk karakter. Des te opvallender is daarom dat het klassieke Ave Maria wél onderdeel uit bleef – en blijft – maken van ons afscheid. In de Monuta Uitvaartmuziek Top 10 neemt het nummer de tweede plaats in. De uitvoering van de Limburgse André Rieu is het meest populair. Bij Limburgse uitvaarten staat zijn uitvoering zelfs op nummer 1. Ook zijn uitvoering van Nightingale Serenade haalt daar de Top 10. 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.